Пентагон: у 2018 році Мінські угоди не виконуватимуться, на Донбасі триватимуть бойові дії
Категорія
Події
Дата публікації

Пентагон: у 2018 році Мінські угоди не виконуватимуться, на Донбасі триватимуть бойові дії

Пентагон: у 2018 році Мінські угоди не виконуватимуться, на Донбасі триватимуть бойові дії
Джерело:  Укрінформ

Протягом 2018 року Мінські угоди залишатимуться невиконаними, в той час як бойові дії на Донбасі продовжаться з можливістю ескалації насильства з боку Росії.

Про це в рамках доповіді перед Комітетом Сенату США з питань Збройних сил заявив директор Агентства військової розвідки Пентагону генерал-лейтенант Вінсент Стюарт, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

Читайте також: Російські хакери намагалися зламати аккаунти Twitter 10 тисяч працівників Пентагону - ЗМІ

"Конфлікт на сході України між підтримуваними Росією сепаратистами і українським урядом, очевидно, збережеться протягом наступного року, в той час, як надії повної імплементації Мінських угод затьмарюються", - підкреслив Стюарт.

За його словами, РФ "навряд чи відмовиться від дестабілізуючих дій на Донбасі", у той час як Україна не виконуватиме політичні елементи Мінських угод до виконання Росією елементів безпеки.

"Насильство вздовж лінії зіткнення, ймовірно, залишатиметься обмеженим до рівня невеликих боїв, хоча Росія зберігає готовність до ескалації конфлікту", - зазначив голова військової розвідки Пентагону.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше американські ЗМІ заявили, що президент США Дональд Трамп закликав двох старших посадових осіб розвідки публічно заперечувати існування будь-яких доказів зв’язків між його кампанією та Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?