"Фейкова гармата": скандальний Бріггс втратив шанс на чемпіонський титул
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Фейкова гармата": скандальний Бріггс втратив шанс на чемпіонський титул

"Фейкова гармата": скандальний Бріггс втратив шанс на чемпіонський титул
Джерело:  online.ua

Американський боксер Шеннон "Гармата" Бріггс, відомий своїми зухвалими витівками на адресу українця Володимира Кличка, втратив шанс на бій за титул регулярного чемпіона світу за версією WBA.

Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Fightnews, бій між Бріггсом і Фресом Окендо скасовано через провалений допінг-тест "Гармати".

В організмі 45-річного Бріггса виявлений підвищений рівень тестостерону. Шеннон ще може вимагати у WBA відкриття проби В, тому ВАДА поки утримується від подальших коментарів.

Зазначимо, що бій повинен був відбутися 3 червня у Флориді.

Читайте: Джошуа дав дружню пораду Володимиру Кличку

Нагадаємо, Бріггс протягом декількох років намагався викликати на бій чемпіона світу Володимира Кличка, влаштовуючи йому різні провокації.

45-річний боксер провів на профі-рингу 67 боїв, в яких здобув 60 перемог (53 КО), зазнав 6 поразок і 1 поєдинок завершив унічию.

Читайте: "Циганський барон" пообіцяв врятувати бокс від фальшивки

У 2006 році Бріггс завоював чемпіонський пояс WBO в бою з білорусом Сергієм Ляховичем. Але у наступному поєдинку проти росіянина Султана Ібрагімова американець втратив титул.

16 жовтня 2010 року Бріггс бився з Віталієм Кличком, програвши за очками. "Гармата" виявився одним з чотирьох боксерів, що вистояв проти Кличка-старшого 12 раундів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?