Правоохоронці затримали "смотрящего" за бізнесом Курченка - Матіос
Категорія
Події
Дата публікації

Правоохоронці затримали "смотрящего" за бізнесом Курченка - Матіос

Правоохоронці затримали "смотрящего" за бізнесом Курченка - Матіос
Джерело:  Укрінформ

У рамках  антикорупційної операції в управліннях колишнього Міндоходів на території 15 областей правоохоронці затримали "смотрящего" за бізнесом олігарха-втікача Сергія Курченка генерал-лейтенанта Станіслава Денисюка.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву військового прокурора Анатолія Матіоса, якого цитує "Укрінформ".

Читайте також: Олігарху Грановському оголошено про підозру

"У цей момент частина людей, яких затримали у Києві, відправлені до Печерського суду для розгляду клопотань про арешт. Частині вручають підозри, частину доставляють зараз з Дніпра, Харкова, Одеси. Ці люди не є при владі, але... скажу таке - зараз гелікоптер привезе діючого начальника служби безпеки, того "смотрящего" за всім бізнесом Курченка, генерал-лейтенанта Денисюка", - заявив він.

Нагадаємо, операція проводиться на території 15 областей України. 8 з 23 підозрюваних були затримані в Києві, у той час як інші будуть доставлені до Жулян. За словами Матіоса, на даний момент проводится 454 обшуки. У слідчих діях беруть участь понад 2 тисячі працівників Нацполіції та військової прокуратури.

Згідно із підрахунками правоохоронних органів, державі через злочинні дії екс-чиновників було завдано збитків майже на 100 млрд гривень.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Міжнародному валютному фонді заявили, що Україна рухається у боротьбі з корупцією, проте повільно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?