Нардеп Бобов погодився внести до бюджету $1 млн несплачених раніше податків - Луценко
Категорія
Події
Дата публікації

Нардеп Бобов погодився внести до бюджету $1 млн несплачених раніше податків - Луценко

Нардеп Бобов погодився внести до бюджету $1 млн несплачених раніше податків - Луценко
Джерело:  online.ua

Генеральний прокурор України Юрій Луценко розповів про ситуацію із народним депутатом Геннадієм Бобовим (депутатська група "Відродження), якого згідно із підозрами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, НАБУ та ГПУ та відповідним запитом могли позбавити депутатської недоторканності.

Про це Луценко заявив під час виступу у Верховній Раді України, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Лозовий подав до суду на Луценка

"Щодо народного депутата Бобова. Він зранку повідомив мені, що згоден з цим повідомленням і сплачує до державної казни понад 1 мільйон доларів несплачених податків і я вважаю, що це прекрасний приклад очищення Верховної Ради", - розповів Луценко.

Нагадаємо, в рамках розслідування САП, а також Національного антикорупційного бюро відносно несплати податків рядом народних депутатів, генпрокурор Юрій Луценко заявив про те, що його відомство направляє до ВР подання щодо позбавлення нардепів недоторканності.

У списку генпрокурора опинились Андрій Лозовий, Євген Дейдей, а також і Бобов. Напередодні у ГПУ повідомили, що справи Лозового та Дейдея повернено на дорозслідування до САП.

При цьому нардепи назвали звинувачення генпрокурора вигаданими.

Так, Олег Ляшко заявив, що подання Юрія Луценка на зняття недоторканності з його соратника Андрія Лозового переслідуваннями його політичної сили.

Прикметно, що Бобов у 2016 році задекларував 2,5 мільйони доларів та 100 мільйонів гривень готівкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?