Луценко назвав початок суду над Януковичем своїм найбільшим досягненням як голови ГПУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко назвав початок суду над Януковичем своїм найбільшим досягненням як голови ГПУ

Луценко назвав початок суду над Януковичем своїм найбільшим досягненням як голови ГПУ
Джерело:  online.ua

Генеральний прокурор України Юрій Луценко своїм найбільшим досягненням як голови ГПУ вважає початок суду над колишнім президентом Віктором Януковичем.

Про це він заявив в рамках виступу на засіданні Верховної Ради України 24 травня після року на посту Генпрокурора, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: 10 невиконаних обіцянок генпрокурора Юрія Луценка

"Найбільшим своїм досягненням за рік роботи на посаді я вважаю завершення слідства та початок судового процесу над Януковичем, який обвинувачується у державній зраді українського народу. І це лише перший крок", - підкреслив Луценко.

Він зазначив, що головним завданням для нього було формування нової команди, що продемонструвала б українцям закон і справедливість. У той самий час, він назвав Януковича символом зла для Майдану і більшості громадян.

"Тепер я як генеральний прокурор доведу це в суді. Зло буде покаране", - резюмував Луценко.

Нагадаємо, процес над Віктором Януковичем розпочався 4 травня, проте згодом засідання перенесли на 18 травня. Таке рішення суд ухвалив після часткового задоволення клопотання захисту колишнього президента-утікача про організацію відеоконференції з ним.

Як повідомляв ONLINE.UA, 18 травня Оболонський районний суд Києва оголосив перерву у підготовчому засіданні у справі про держзраду Віктора Януковича до 10:00 29 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?