У Борисполі встигли затримати податківця Януковича, який збирався сісти на літак - Матіос
Категорія
Події
Дата публікації

У Борисполі встигли затримати податківця Януковича, який збирався сісти на літак - Матіос

У Борисполі встигли затримати податківця Януковича, який збирався сісти на літак - Матіос
Джерело:  ТСН

Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос повідомив про затримання в аеропорту "Бориспіль" податківця із колишнього Міністерства доходів, який був задіяний у злочинних схемах екс-президента-втікача ВІктора Януковича.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.

Читайте також: Керівника податкової служби Луганщини часів Януковича затримали з $3,8 млн в сумці

Колишній податківець - Геннадій Козак - вже збирався сісти на літак, розповів Матіос.

"Тільки-но в аеропорту затримали ще одного керівника податкової. Козак вже йшов до літака. Зараз його везуть до ГП ", - сказав Матіос.

Матіос розповів, що Козак у часи Януковича та міністра Олександра Клименка був заступником начальника управління Міндоходів у Дніпропетровській області. Також навесні 2013 року його було призначено головою Податкової служби Житомирщини.

Нагадаємо, 24 травня українські силовики розпочали масштабну антикорупційну операцію, у рамках якої було вже затримано 23 колишніх чиновника, які були задіяні у злочинних схемах оточення Януковича, та завдали збитків державі майже на 100 мільярдів гривень.

Операція проводиться на території 15 областей України. 8 з 23 підозрюваних були затримані в Києві, у той час як інші будуть доставлені до Жулян. За словами Матіоса, наразі проводиться 454 обшуки. У слідчих діях беруть участь понад 2 тисячі працівників Нацполіції та військової прокуратури.

За словами Матіоса, у розслідуванні злочинних корупційних схем сприяв відсторонений від обов'язків голова ДФС Роман Насіров.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?