Опоблок причетний до організації "тітушок" у Дніпрі 9 травня - Луценко
Категорія
Політика
Дата публікації

Опоблок причетний до організації "тітушок" у Дніпрі 9 травня - Луценко

Опоблок причетний до організації "тітушок" у Дніпрі 9 травня - Луценко
Джерело:  online.ua

Генпрокурор України Юрій Луценко вважає, що до організації "тітушок" під час провокацій 9 травня у Дніпрі причетний "Опозиційний блок".

Про це він заявив в рамках виступу на засіданні Верховної Ради України 24 травня після року на посту Генпрокурора, повідомляє ONLINE.UA.

"Ми вже точно знаємо хто організовував та інструктував цих тітушок. Пане керівник "Опозиційного блоку", у мене погані новини: вони всі організовувалися, інструктувалися і фінансувалися у вашому штабі на Дніпропетровщині. Особисто паном Вілкулом і паном Колесніком",– підкреслив Луценко.

Читайте також: У поліції пообіцяли до 10 червня завершити розслідування заворушень на 9 травня у Дніпрі

"На цей момент ми маємо відео, як вони всі разом заходять в офіс. Слава БПП, бо їх офіс знаходиться поруч і в них є відеокамера. У нас є дані санкціонованих судом матеріалів прослуховування, які свідчать про те саме", –продовжив він.

Голова ГПУ також "поки не офіційно" звернувся до опоблоківців з пропозицією "допомогти, щоб депутати "Опозиційного блоку" дали правдиві покази". "Принаймні вибачилися за те, що тітушки не вивітрилися з ваших голів", – сказав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, 9 травня в Дніпрі через прапори сталася масова бійка, в результаті якої було травмовано 14 осіб, ще 15 були затримані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?