Луценко визнав, що у розслідуванні вбивства Шеремета припустилися помилки
Категорія
Події
Дата публікації

Луценко визнав, що у розслідуванні вбивства Шеремета припустилися помилки

Луценко визнав, що у розслідуванні вбивства Шеремета припустилися помилки
Джерело:  online.ua

Генеральний прокурор України Юрій Луценко визнав про те, що у розслідуванні вбивства відомого журналіста Павла Шеремета, автомобіль якого вибухнув у центрі Києва влітку 2016 року, слідство припустилося помилки, не вилучивши одну із камер спостереження навколо місця подій.

Про це очільник ГПУ заявив під час свого звіту у Верховній Раді, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Деканоїдзе зробила заяву про розслідування вбивства Шеремета: опубліковано відео

"Ми виділили трьох найкращих прокурорів. Мушу визнати, що в цьому слідстві була допущена помилка. Вилучивши 201 камеру відеоспостереження, ще одна і, як виявилось, найважливіша камера не була вилучена і не давала дуже важливої інформації слідству. Завдяки журналістам ці відеозйомки стали відомими на весь світ, а не тільки для слідчих", — сказав він.

За словами Луценка, у Нацполіції, яке веде слідство з приводу вбивства Шеремета, визнали свою помилку та зараз намагаються надолужити втрачене.

Нагадаємо, Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року. 10 травня в ефір вийшла програма "Слідство.Інфо", в якій було повідомлено про нові подробиці гучної події. Так, журналісти встановили, що біля помешкання Шеремета перебував колишній співробітник СБУ Ігор Устименко.

19 травня стало відомо, що Службі безпеки України не доручали розслідувати вбивство українського журналіста Павла Шеремета, проте відомство готове сприяти слідству.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?