Орел охоронятиме саміт НАТО у Брюсселі від несанкціонованих безпілотників
Категорія
Світ
Дата публікації

Орел охоронятиме саміт НАТО у Брюсселі від несанкціонованих безпілотників

Орел охоронятиме саміт НАТО у Брюсселі від несанкціонованих безпілотників
Джерело:  online.ua

Під час саміту НАТО 25 травня у Брюсселі, на якому буде присутній президент США Дональд Трамп, у рамках заходів безпеки буде залучено спеціально навчених орлів, які будуть слідкувати за можливою появою у повітряному просторі несанкціонованих безпілотників.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на DutchNews.nl.

Читайте також: В Африці "розумні" дрони стали в пригоді у боротьбі з браконьєрами: з'явилося відео

Білоголові орлани використовуються поліцією Нідерландів для збиття безпілотників з початку 2016 року: після декількох місяців тренувань були проведені випробування, які показали достатню майстерність птахів для використання їх у місцях збору великої кількості людей.

Повідомляється, що один із таких орлів на минулому тижні чергував у Роттердамі під час святкування перемоги місцевого "Фейєноорду" у чемпіонаті Нідерландів з футболу.

Як повідомляв ONLINE.UA, митники в Кувейті викрили незвичайну схему переправлення через кордон наркотиків: вони зловили голуба, на якому наркодилери доставляли нелегальний вантаж із сусіднього Іраку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?