На фестивалі важкого року у Німеччині збудують "пивопровід": з'явилися фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

На фестивалі важкого року у Німеччині збудують "пивопровід": з'явилися фото

На фестивалі важкого року у Німеччині збудують "пивопровід": з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У Німеччині на популярному музичному фестивалі важкого року Wacken Open Air у 2017 році організатори обіцяють незвичне нововведення, яке буде до вподоби десяткам тисяч фанатів, а заодне й зменьшить шкідливий вплив на навколишню природу через наплив великої кількості людей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання The Local.

Організатори вирішили прокласти спеціальну трубу, по якій буде доставлятись пиво - безперечно улюблений напій фанатів.

Читайте також: В окупованому Донецьку проводять "Фестиваль вуличної їжі" без їжі: з'явилися фото

На такий нестандартний крок організатори пішли не тільки тому, що в середньому 70-80 тисяч фанатів за три дні фестивалю у маленькому містечку, де мешкає не більше двох тисяч людей, споживають 400 тисяч літрів напою, а працівники торгівельних точок мають постійно змінювати пусті кеги на повні, але з огляду на екологічну ситуацію.

Так, організатори побачили, що вантажівки, які доставляли пиво до точок продажу, залишали сліди на землі та псували траву. Тепер же це питання буде частково вирішено.

Згідно із прес-службою фестивалю, система подачі пива дозволить барменам наливати пиво з такою ж швидкістю, як і із звичайного кега. Також організатори наголошують, що при монтажі та функціонуванні "пивопроводу" будуть дотримані всі гігієнічні норми.

Додамо, що на цьогорічному фестивалі, який відбудеться 3-5 серпня, відбудеться виступ таких відомих виконавців як Megadeth, Alice Cooper, Marilyn Manson, Apocalyptica та інших.

Як повідомляв ONLINE.UA, епатажний рокер Marilyn Manson виступить у Києві: концерт відбудеться 2 серпня у столичному Палаці спорту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?