У день набуття чинності безвізу прикордонники чергуватимуть у посиленному режимі
Категорія
Події
Дата публікації

У день набуття чинності безвізу прикордонники чергуватимуть у посиленному режимі

У день набуття чинності безвізу прикордонники чергуватимуть у посиленному режимі
Джерело:  online.ua

11 червня у день набуття чинності безвізового режиму України з країнами Євросоюз у на прикордонних пунктах пропуску буде введено посилене чергування прикордонників.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву голови Державної прикордонної служби Віктора Назаренка.

Читайте також: Під час візиту Порошенка на кордоні з Польщею на Волині припинили пропуск автомобілів: з'явилося відео

"На 11 червня заплановано посилення змін в усіх пунктах пропуску та додаткове залучення резервів. Ми готові до дій в умовах безвізу з ЄС", - заявив він під час робочої наради у Луцьку за участі президента України Петра Порошенка.

Він також повідомив, що консультації щодо прикордонної безпеки були проведені з усіма європейськими інституціями.

"Ми домовились з Frontex про залучення їхніх офіцерів з 10 червня до спільної служби в 12 основних пунктах пропуску. Це дасть нам змогу спрогнозувати ймовірні ризики", - додав голова Державної прикордонної служби.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Польщі заявили про збільшення кількості працівників митниці на кордоні з Україною в зв’язку з запровадженням безвізового режиму для українських громадян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?