Ситуація на Донбасі відносно стабілізувалась - штаб АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація на Донбасі відносно стабілізувалась - штаб АТО

Ситуація на Донбасі відносно стабілізувалась - штаб АТО
Джерело:  online.ua

Бойовики так званих ДНР-ЛНР влаштували 16 обстрілів у зоні АТО на Донбасі з початком доби 24 травня станом на 18:00.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

"Ситуація у зоні проведення АТО впродовж сьогоднішнього дня відносно стабілізувалась. Однак на окремих ділянках лінії зіткнення підрозділи російсько-терористичних бандформувань не припинили застосовувати зброю проти воїнів ЗС України", - йдеться у заяві штабу.

Читайте також: Обстріл Авдіївки з "Градів": з'явилося відео наслідків

Повідомляється, що втрат серед воїнів АТО у звітний період не було.

Також у прес-центрі надали інформацію щодо ситуації на трьох напрямках АТО.

Приморський напрямок. На цій ділянці противник найбільш інтенсивно обстрілював наші позиції на підступах до Мар'їнки, використовуючи 82-мм міномети та гранатомети різних модифікацій. До слова, декілька мін противника знову влучили у житловий квартал цього міста неподалік КПВВ "Мар'їнка". На щастя, ніхто з місцевих не постраждав, однак робота КПВВ була на певний час призупинена. Зараз цей пункт пропуску працює у штатному режимі. Також під ворожими обстрілами зі стрілецької зброї опинились оборонні укріплення сил АТО біля Водяного, Новотроїцького та Красногорівки.

Донецький напрямок. Рано вранці бойовики проросійських НЗФ обстріляли наші опорні пункти у передмісті Авдіївки з мінометів калібру 82 мм та піхотного озброєння меншого калібру. В районі Зайцевого та Луганського били з озброєння БМП. Після 7.00 години ранку на цій ділянці фронту встановилось відносне затишшя.

Луганський напрямок. Тут з початку доби зафіксовано три факти порушення противником режиму припинення вогню. Одразу після опівночі ворог зі стрілецької зброї здійснив обстріли наших опорних пунктів біля Станиці Луганської та н.п. Донець. А близько 9.00 години ранку бандити вдарили з 82-мм мінометів та станкового протитанкового гранатомету по українських воїнах, котрі тримають оборону поблизу Новоолександрівки.

Як повідомляв ONLINE.UA, вдень 24 травня бойовики так званої ДНР обстріляли Мар’їнку в районі місцевої школи, дітей евакуювали в бомбосховище.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?