Працівниця суду "зливала" дані про обшуки НАБУ
Категорія
Події
Дата публікації

Працівниця суду "зливала" дані про обшуки НАБУ

Працівниця суду "зливала" дані про обшуки НАБУ
Джерело:  Укрінформ

Працівники Національного антикорупційного бюро затримали працівницю суду, яка передавала фігурантам кримінальних справ інформацію про обшуки.

Про це розповів директор бюро Артем Ситник, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

"Затримали працівника суду, який за гроші зливав інформацію щодо обшуків за санкціями, які ми отримували в судах. Ми піймали цього працівника за руку. Фактично, бралася інформація із закритої частини судових рішень і просто особам зацікавленим передавалася. Ця справа стосується одного із великих олігархів земельних", - сказав Ситник.

Читайте також: Гройсман звернувся до НАБУ та ГПУ з проханням не допустити штучного банкротства ОПЗ

Ситник додав, що працівницю суду затримали під час передачі роздрукованої із закритого реєстру судових рішень ухвали про обшуки на підконтрольних олігарху підприємствах.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Національному антикорупційному бюро заявили, що чоловік, затриманий у Сумській області за хабар в $150 тисяч, не працює в НАБУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?