У Києві прямо на автодорозі сталася стрілянина, загинув мотоцикліст: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві прямо на автодорозі сталася стрілянина, загинув мотоцикліст: опубліковано фото

У Києві прямо на автодорозі сталася стрілянина, загинув мотоцикліст: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Пізно ввечері 24 травня на важливій транспортній артерії міста вулиці Харківське шосе сталося зухвале вбивство: невідомий на автівці застрелили мотоцикліста.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на речника столичної Нацполіції Оксану Блищик.

Читайте також: У Харкові патрульні під час погоні за порушником скоїли ДТП: з'явилися фото

Інцидент стався близько 21:30: невідомий на автомобілі Seat зробив декілька пострілів у бік мотоцикліста, який рухався у попутному напрямку. Водій "залізного коня" проїхав ще кілька метрів та впав. Від отриманих поранень він загинув. Нападникам вдалося втекти з місця пригоди.

"Поліцейські оглядають прилеглу територію, опитують свідків та очевидців подіі, зі слів яких встановлено, що зловмисник зник на автомобілі "Сеат" жовтого кольору. За фактом вбивства розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу Украіни. Поліція розшукує стрілка. Якщо ви стали свідком цієі трагічноі подіі та маєте корисну для слідства інформацію, просимо звернутися у найближче управління поліціі або зателефонувати на 102", - повідомила Блищик на своїй сторінці у Facebook.

Також інформацію про жахливий злочин у столиці надав і журналіст Влад Антонов із видання dtp.kiev.ua.

"Працюю на місці розстрілу мотоцикліста в Києві на Харківському шосе: фоторепортаж. Убитий батько двох дітей", - написав він у Facebook.

Як повідомляв ONLINE.UA, депутату Харківської обласної ради від партії "Відродження" Олексію Литвинову, що причетний до смертельної стрілянини у Вільшанах 16 травня, оголосили про підозру у хуліганстві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?