Операція проти податківців Януковича: суд відпустив під заставу ще одного затриманого
Категорія
Події
Дата публікації

Операція проти податківців Януковича: суд відпустив під заставу ще одного затриманого

Операція проти податківців Януковича: суд відпустив під заставу ще одного затриманого
Джерело:  censor.net.ua

Печерський суд Києва випустив під заставу ще одного затриманого у ході масштабної антикорупційної операції податківця колишнього міністерства доходів, яке було задіяно у злочинних фінансових схемах екс-президента-втікача Віктора Януковича.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Цензор.НЕТ.

Мова йде про екс-начальника колишньої державної податкової служби у Святошинському районі Києва Юрія Мостипана. Йому призначено заставу у 1 мільйон гривень.

Читайте також: Антикорупційна операція в Україні: з’явилося відео конвоювання затриманих гелікоптерами до Києва

Повідомляється, що підозрюваний повинен внести гроші на протязі 5 днів. У разі порушення підозрюваним процесуальних зобов'язань сума застави буде стягнена державою.
Прокурор Євген Яцино заявив, що рішенням суду не задоволений, оскільки вимагав арешту без праву застави.

Прикметно, що Юрій Мостипан є чинним співробітником Державної фіскальної служби, працюючи на посаді начальника відділу спецперевірок.

Раніше під заставу 15 мільйонів гривень на волю вийшов ще один підозрюваний у гучній справі колишнього міністерства доходів та його очильника Олександра Клименка - екс-начальник Державної податкової служби в Луганській області Олександра Антіпова, якого затримали сьогодні з 3,8 млн доларів в сумці.

Як повідомляв ONLINE.UA, 24 травня силовики провели антикорупційну операцію щодо посадовців колишнього Міндоходів на території 15 областей, в результаті було затримано 23 особи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?