Канни оплесками зустріли показ фільму про війну на Донбасі: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Канни оплесками зустріли показ фільму про війну на Донбасі: опубліковано відео

Канни оплесками зустріли показ фільму про війну на Донбасі: опубліковано відео

На Каннському кінофестивалі відбулася прем'єра фільму литовського режисера Шарунаса Бартаса "Іній". Стрічка знята здебільшого в Україні і присвячена війні на Донбасі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського продюсера Володимира Філіппова.

Зал стоячи аплодував та вигукував "Браво!".

Читайте також: Зірка "Орла і Решки" підкорила Канни вишуканим вбранням: опубліковані фото та відео

Відповідне відео з реакцією глядачів Філіппов опублікував на своїй сторінці в соцмережі.

"Іній" – це фільм про війну, про боротьбу за незалежність. Його дія відбувається під час війни, проте військові дії в кадрі практично відсутні. Ми бачимо те, що війна залишає за собою, що її супроводжує, що її обрамляє: залишені людьми зруйновані поселення і міста, люди похилого віку і діти, яким нікуди йти і які більше не хочуть відступати", - прокоментував Бартас в інтерв'ю Радіо Свобода.

Нагадаємо, в картині знялася кінозірка Ванесса Параді. Також у стрічці знялися реальні українські бійці і журналісти, що працюють в зоні АТО.

Як повідомляв ONLINE.UA, 17 травня, у французьких Каннах відкрився ювілейний, 70-й кінофестиваль, який продовжиться до 28 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?