Невідомі захопили кабінет голови Держслужби геології та надр України: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Невідомі захопили кабінет голови Держслужби геології та надр України: з'явилися фото

Невідомі захопили кабінет голови Держслужби геології та надр України: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Невідомі захопили кабінет голови Державної служби геології та надр України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву відомства у Facebook.

Читайте також: Суд на 5 років засудив учасника захоплення Харківської ОДА

"Невідомі особи захопили кабінет голови Держгеонадр України. Працівники Служби у паніці, наразі їх не допускають до робочих місць. До Держгеонадр також приїхали народні депутати. Відомство оточене громадськими активістами та правоохоронцями", - повідомили у Держслужбі.
"Працівники Служби дуже занепокоєні ситуацією. Вже є інформація, що невідомі особи намагалися отримати доступ до документів, печаток та сейфу", - йдеться в заяві.

Стало відомо, що захоплення працівники відомства пов'язують із конкурсом на заміщення посту голови Держгеонадр, який був заплановий на 23 травня. Згідно із повідомленням, конкурс не відбувся.

"16 травня Комісія з питань вищого корпусу державної служби на конкурсі не змогла зібрати кворуму для проведення конкурсу. А 23 травня Комісія не змогла вибрати переможця", - повідомили у Держслужбі.

Як повідомляв ONLINE.UA, Кабінет міністрів скасував рішення про реорганізацію Державної санітарно-епідеміологічної служби шляхом її приєднання до Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та схвалив рішення про її ліквідацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?