У Росії в ДТП загинули українці - МЗС
Категорія
Події
Дата публікації

У Росії в ДТП загинули українці - МЗС

У Росії в ДТП загинули українці - МЗС
Джерело:  online.ua

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у Новгородській області Росії загинули українці.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Міністерства закордонних справ України.

Читайте також: У Києві Газель в'їхала в фуру та перекинулася, є постраждалі: з'явилися фото

"У результаті ДТП 25 травня загинули українці. Деталі уточнюються. Консул виїжджає в Новгородську область", - йдеться в повідомленні.

В той же час у російських ЗМІ з'явилася офіційна інформація від Державної інспекції безпеки дорожнього руху у Новгородській області.

Так, згідно із заявою правоохоронців, "внаслідок зіткнення вантажного автомобіля "Рено" і мінівена з українськими номерами загинули шестеро людей".

Повідомляється, що всі загиблі перебували в легковому автомобілі.

"ДТП сталося рано вранці в четвер, на 483-му кілометрі автодороги "Росія", недалеко від населеного пункту Первомайське Новгородського району. За попередньою інформацією, водій мінівена заснув за кермом", - йдеться у заяві.

Як повідомляв ONLINE.UA, 18 травня у Туреччині в ДТП потрапив мікроавтобус з туристами, в результаті чого постраждали 18 осіб; в МЗС підтвердили інформацію про постраждалих українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?