Путін готовий очистити російський футбол від "заробітчан"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Путін готовий очистити російський футбол від "заробітчан"

Путін готовий очистити російський футбол від "заробітчан"
Джерело:  online.ua

Російський президент Володимир Путін підтримав пропозицію губернатора Краснодарського краю Веніаміна Кондратьєва щодо заборони іноземним футболістам грати за російські клуби.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Путіна.

Кондратьєв заявив, що через засилля іноземних футболістів збірна Росії залишається без хороших гравців.

"Давайте подивимося на проблему. Вона може по-різному кожним підніматися і трактуватися. Що таке легіонер? Звичайно, це гравець номер один в клубі. А всі наші, що навіть подають надію або добре грають, - це все одно гравці номер два, а якщо візьмемо за основу збірну Росії, той гравець, який номер один в клубі, не може грати в збірній Росії, значить, збірна Росії з футболу залишається без гравця номер один, а ті, які були гравцями номер два в клубах, можливо, і хочуть стати гравцем номер один, але вони просто не вміють, вони не знають, як це робити. Тому, Володимир Володимирович, тут одне величезне прохання. Можна за вашої підтримки провести "імпортозаміщення" в російському футболі, стовідсоткове", - сказав Кондратьєв.

"Правильно, згоден", - відповів Путін.

Варто зазначити, що більшість команд російської Прем'єр-ліги не уявляють себе без іноземних футболістів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?