Колишня чиновниця Міндоходів Маслова уникнула арешту під заставу в мільйон гривень
Категорія
Події
Дата публікації

Колишня чиновниця Міндоходів Маслова уникнула арешту під заставу в мільйон гривень

Колишня чиновниця Міндоходів Маслова уникнула арешту під заставу в мільйон гривень
Джерело:  online.ua

Колишня заступниця голови Головного управляння Міністерства доходів і зборів у Харківській області Тетяна Маслова, що була затримана за підозрою в причетності до організації роботи "податкових майданчиків", була звільнена під заставу у мільйон гривень.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.

Читайте також: Антикорупційна операція в Україні: з'явилося відео конвоювання затриманих гелікоптерами до Києва

Зазначається, що Печерський райсуд Києва відмовився заарештувати чиновницю часів Януковича та призначити заставу у 7 мільйонів гривень, як того вимагали прокурори.

"Її відпустили під заставу в 998 тис грн, і зобов'язали відпустити прямо в залі суду. Її також зобов'язали здати свої закордонні паспорти і попереджати слідчих в разі виїзду з міста Дніпро, де вона проживає", - йдеться у повідомлені.

Обраний запобіжний захід діє до 21 липня.

Як повідомляв ONLINE.UA,  23 травня силовики провели антикорупційну операцію щодо посадовців колишнього Міндоходів на території 15 областей,  було затримано понад 20 осіб. Над цим спільно працювали 1700 поліцейських і півтисячі працівників прокуратури.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?