Голобуцький: Якби Порошенко не пообіцяв припинити війну - він би не виграв вибори
Категорія
Політика
Дата публікації

Голобуцький: Якби Порошенко не пообіцяв припинити війну - він би не виграв вибори

Голобуцький: Якби Порошенко не пообіцяв припинити війну - він би не виграв вибори
Джерело:  online.ua

Порошенку постійно дорікають невиконанням обіцянки припинити війну, але він би не виграв вибори, якби цього не казав.

Таку думку в ефірі Руденко.ONLINE.UA висловив політтехнолог Олексій Голобуцький, оцінюючи три роки на найвищій посаді в країні Петра Порошенка (25 травня 2014 року кандидат Петро Порошенко виграв президенські перегони в першому турі).

"Чим йому постійно дорікають? Війною. Якби він цього не обіцяв - він не став би президентом. Чи можливо це було виконати? Теоретично - можливо, а практично... ми ж чудово розуміємо, що це залежить не від Порошенка, а від Путіна. І так багато питань... Ось Трамп, щоб перемогти, сказав, що перше, що зробить - це перекриє ObamaCare (реформа системи охорони здоров'я в США, ініційована колишнім президентом Бараком Обамою, - Ред.), і перше, що в нього завалилося - це ObamaCare. І що робити тепер?" - сказав політтехнолог.

Читайте також: Луценко піде з посади, коли сам вирішить, що виконав свої обіцянки - Голобуцький

На думку Голобуцького, про успіхи Порошенка свідчать стабільні високі рейтинги.

"Ще є для мене певна ознака - це рейтинги. Три роки пройшло і він постійно, за різними соціологічними дослідженнями, входить до трійки лідерів, хто претендує на президентську посаду. І він має вдвічі більше підтримки, ніж Ющенко через три роки президентського терміну", - додав експерт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?