НАТО має тримати фокус на загрозах з Росії - Трамп
Категорія
Світ
Дата публікації

НАТО має тримати фокус на загрозах з Росії - Трамп

НАТО має тримати фокус на загрозах з Росії - Трамп

Президент США Дональд Трамп назвав Росію джерелом загрози для країн НАТО.

Про це він заявив в ході виступу на відкриті у Брюсселі меморіалу загиблим внаслідок терористичної атаки 11 вересня 2001 року у Нью-Йорку, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Читайте також: Трамп заявив про відповідальність Росії за дії в Криму та на Донбасі

"Ми повинні бути твердими, ми повинні бути сильними. Майбутнє НАТО повинно тримати великий фокус на тероризмі та міграції, а також на загрозах з Росії, на східних та південних кордонах НАТО", - підкреслив американський лідер.

Трамп також зазначив, що "дуже-дуже прямо" переговорив з Генсекретарем Єнсом Столтенбергом та членами НАТО про їх фінансові зобов'язання та внески до Алянсу.

Як повідомляв ONLINE.UA, екс-голова ЦРУ Джон Бреннан заявив, що у нього є дані про контакти членів виборчого штабу Дональда Трампа під час президентських виборів із представниками РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?