Загострення на Донбасі: у мережі показали, як виглядає Красногорівка після обстрілів з "Градів"
Категорія
Події
Дата публікації

Загострення на Донбасі: у мережі показали, як виглядає Красногорівка після обстрілів з "Градів"

Загострення на Донбасі: у мережі показали, як виглядає Красногорівка після обстрілів з "Градів"
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися фото наслідків обстрілів Красногорівки Мар'їнського району Донецької області, які сталися в ніч на 26 травня: бойовики так званої ДНР відкрили вогонь ще напередодні ввечері - із важкої артилерії та зеніток, а потім підключили системи залпового вогню "Град".

Фото та відео виклав на своїй сторінці голова Нацполіції Донецької області В'ячеслав Аброськін, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: У штабі АТО підтвердили інформацію про успіх українських військових на Світлодарській дузі

"Бойовики розстріляли з "градів" Красногорівку, район вул.Ломоносова - "привітали" дітей із закінченням учбового року", - написав поліцейський.

У штабі АТО у північ повідомили, що обстрілами пошкоджено будівлю районної лікарні, навчальний корпус Відокремленого підрозділу "Донецький технікум Луганського національного аграрного університету" (вул..Нахімова, 2а), а також два приватні будинки в одному з житлових масивів.

"Тільки дивом ніхто не постраждав. Цю ніч мешканці міста провели в підвалах. Обстріл тривав до самого ранку. Наразі на місці працюють поліцейські. Вони фіксують всі ушкодження та з’ясовують, хто з мешканців потребує допомоги", - повідомили у поліції.

Як повідомляв ONLINE.UA, згідно із даними ОБСЄ, У 2017 році в результаті бойових дій на Донбасі загинуло 44 мирних мешканця, ще 175 було поранено.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?