Випадок із собакою, який захистив бійців АТО від обстрілу на Донбасі, розбурхав мережу
Категорія
Події
Дата публікації

Випадок із собакою, який захистив бійців АТО від обстрілу на Донбасі, розбурхав мережу

Випадок із собакою, який захистив бійців АТО від обстрілу на Донбасі, розбурхав мережу
Джерело:  online.ua

Мережу розбурхав випадок із героїчним собакою породи німецька вівчарка, який зазнав поранення, прикривши під час обстрілів бійців АТО на Донбасі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтерів-медиків із фонду ASAP Rescue.

Читайте також: Розмір не має значення: фото маленького "бійця АТО" захопило мережу

"Під ранок з-під обстрілу рятувальники ASAP RESCUE вивезли двох поранених бійців. Тільки-но повернулися на позицію, до них привезли важко пораненого собаку, який закрив собою ще двох бійців і взяв весь удар на себе. Незважаючи на те, що не зміг захистити від поранення свого господаря, кинувся рятувати інших", - розповіли волонтери.
"Як наслідок, у тварини серйозно пошкоджена шия, грудна клітка, роздроблена верхня чатина лапи. Медики ASAP RESCUE надали собаці першу домедичну допомогу, фахівці з Часового Яру надали першу медичну допомогу. За життя собаки півтори години боролися у Торецьку воєнний анестезіолог, воєнний хірург та хірург ASAP RESCUE. Тварина вижила!", - йдеться у дописі.

Повідомляється, що собака поки що перебуває на території логістичного центру фонду.

Також у коментарях до допису волонтери повідомили, що ветеринари відмовились надавати допомогу псу.

У мережі користувачі у захваті від поведінки собаки та медиків, які врятували життя тварині.

Татьяна Салащенко: Серденько, Сонечко бесстрашне, одужуй скоріше! Люди добрі, не жалкуйте для нього ліків і любові. Отака тваринка відважна який приклад відданності показала, Одужуй, Золотце !

Як повідомляв ONLINE.UA, у квітні в Маріуполі чоловік зазнав кілька поранень, закриваючи собою собаку, яку хотіли застрелити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?