У МВФ назвали умови виділення нового траншу
Категорія
Економіка
Дата публікації

У МВФ назвали умови виділення нового траншу

У МВФ назвали умови виділення нового траншу
Джерело:  Еспресо

Для завершення четвертого перегляду програми EFF та отримання траншу Міжнародного валютного фонду Україна має зосередитися на земельній та пенсійній реформах.

Про це розповів голова місії МВФ в Україні Рон ван Роден, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Еспресо.TV.

Читайте також: МВФ "наполегливо заохочує" дозволити НАБУ прослуховування підозрюваних до кінця травня

Місія Фонду відвідала Київ 16-26 травня для початку обговорення виділення нового траншу. В рамках візиту Роден розповів представникам української влади про необхідність продовження структурних реформ для стійкого та потужного зростання економіки України.

"Ці дискусії фокусувалися на пенсійній та земельній реформах та на заходах, необхідних для пожвавлення приватизаційного процесу та забезпечення конкретних результатів в антикорупційних зусиллях", - підкреслив голова місії МВФ в Україні.

Він зазначив, що тексти відповідних законопроектів ще потрібно підкорегувати. "Забезпечення парламентської підтримки цих законопроектів буде необхідним кроком на шляху завершення четвертого перегляду", - резюмував Роден.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у МВФ визнали, що Україна бореться з корупцією, але повільно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?