Засновник "Синього кита" пояснив, що "очищав суспільство від біосміття"
Категорія
Світ
Дата публікації

Засновник "Синього кита" пояснив, що "очищав суспільство від біосміття"

Засновник "Синього кита" пояснив, що "очищав суспільство від біосміття"
Джерело:  Daily Mail

Адміністратор та популяризатор гри у самогубство "Синій кит" Пилип Будейкін, що був заарештований в Росії, зізнався, що довів до самогубства 17 осіб тому що "очищав суспільство від сміття".

Про це він заявив в ході бесіди з журналістом, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Daily Mail.

"Так, я дійсно підштовхував підлітків до самогубства. Вони вмирали щасливими. Я давав їм те, чого у них не було в реальному житті: тепло, розуміння, спілкування", - заявив Будейкін.

Читайте також: У Росії за рік самогубство вчинили 720 дітей: слідчі звинуватили Інтернет

За його словами, він довів до самогубства 17 підлітків, а ще 28 були готові накласти на себе руки, проте його заарештували. У той самий час, слідчий СК РФ у справі "груп смерті" Антон Брейді каже про 15 жертв.

"Я очищав наше суспільство від біосміття. Виношував цю ідею п'ять років, перш ніж почав її реалізовувати. Поставив собі за мету перш за все відокремити біосміття від нормальних підлітків. Для цього навантажував їх депресивним контентом, щоб викликати у них потрібний мені настрій. І після цього починалася гра. Давалися завдання. За результатами їхнього виконання відбирав тих, хто підходив мені, - розповів затриманий. - Далі пропонував спілкуватися по скайпу. Просив розповісти щось дуже особисте. Це було те, чого всі вони так жадали. Потім не давав їм спати вночі, вводив в транс... Несподівано моя ідея перетворилася в модний тренд. І з'явилося багато наслідувачів. Мене це дратує".

Будейкін зізнався, що говорив дітям "не бійтеся, я зберу вас всіх разом на небеса".

Як повідомляв ONLINE.UA, в Росії на тлі появи в інтернеті "груп смерті" почали масово вилучати з продажу жувальні гумки, в яких можуть міститися заклики до самогубства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?