Британець отримав 9,5 років ув'язнення за куріння на борту літака
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Британець отримав 9,5 років ув'язнення за куріння на борту літака

Британець отримав 9,5 років ув'язнення за куріння на борту літака
Джерело:  The Telegraph

46-річний британець Джон Кокс отримав серйозний строк ув'язнення за куріння на борту літака, що спричинило пожежу та ледь не стало причиною трагедії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Telegraph.

Читайте також: В аеропорту Запоріжжя літак МАУ пошкодився внаслідок приземлення на незастиглий бетон

Спочатку суд присудив порушнику 4,5-річний строк, але згодом вирок було подвоєно - тепер британцю прийдеться сидіти 9,5 років.

Інцидент стався у 2015 році на борту літака, що летів із Бірмінгема в Шарм-ель-Шейх. Кокс був напідпитку, бо почав вживати алкогольні напої ще в аеропорту. Пішовши в туалет та викуривши цигарку, він кинув недопалок у смітник. Це й стало причиною займання.

Пожежу на літаку, який летів на висоті 10 тис км, намагалися загасити бортпровідники та пілоти, але так і не змогли цього зробити, тому екіпаж відправив запит на аварійну посадку. Займання було ліквідовано, але відпустка у понад 200 людей була зіпсована.

Повідомляється, що Кокс визнав свою провину, але це не допомогло йому - навіть незважаючи на те, що він пояснив свої вчинки нестабільним емоційним станом, що було пов'язано із смертю матері та розлученням із дружиною.

Як повідомляв ONLINE.UA, 20 травня у міжнародному аеропорту Лос-Анджелеса після приземлення пасажирський літак зіткнувся з вантажівкою, в результаті інциденту постраждало 8 людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?