СБУ перекрила потужний канал нелегальних поставок бойовикам ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ перекрила потужний канал нелегальних поставок бойовикам ДНР

СБУ перекрила потужний канал нелегальних поставок бойовикам ДНР
Джерело:  online.ua

Співробітники СБУ перекрили потужний нелегальний канал поставок продуктів харчування та товарів першої необхідності бойовикам так званої ДНР.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр Служби безпеки України.

Читайте також: СБУ затримала високопосадовця ГПУ на хабарі: з'явилися фото

Канал був організований громадянами України та Росії та діяв за схемою фіктивного експорту, за якою товари, що нібито призначені для третіх країн, перевозилися з України через територію Росії до окупованих територій Донбасу.

В рамках схеми зловмисники створили мережу підставних комерційних структур з офісами у Харкові, Дніпрі, Краматорську та Констянтинівці. В ході обшуків було вилучено: фінансово-господарську документацію, банківські картки, печатки фіктивних підприємств, комп'ютерну техніку з доказами злочинної діяльності, велику кількість валюти.

Було накладено арешт на 70 транспортних засобів, заблоковано 21 банківський рахунок. Вирішується питання щодо перекваліфікації вже існуючого кримінального провадження за статтею про фінансування тероризму.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Дніпрі правоохоронці затримали колишнього волонтера, який торгував зброєю, що отримав із зони АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?