Теракт в Манчестері: безхатько, що допоміг постраждалим, отримав житло та звання героя
Категорія
Світ
Дата публікації

Теракт в Манчестері: безхатько, що допоміг постраждалим, отримав житло та звання героя

Теракт в Манчестері: безхатько, що допоміг постраждалим, отримав житло та звання героя
Джерело:  iTV

Безхатько Стівен Джонс, що допомагав постраждалим в результаті вибуху на стадіоні "Манчестер Арена", отримав житло, гроші та звання героя.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ITV News.

"Там було багато бездомних, які залишилися і допомогли. Коли бачиш закривавлених дітей, не можна залишатися осторонь. Якби втік, то не зміг би далі жити з цим", - розповів Джонс в інтерв'ю.

Читайте також: Рівень терористичної загрози у Великій Британії підвищили до критичного

Зазначається, що після такого вчинку безхатька співвласник ФК "Вест Хем Юнайтед" Девід Салліван разом із сином вирішив знайти його та оплатити на півроку аренду житла для нього. За допомогою журналістів, він знайшов Джонса, дав грошей на оплату житла, а також купив йому одяг та поїсти.

Крім іншого, заможний місцевий житель запропонував безхатьку місце у своїй компаній, а користувачі соцмереж зібрали для нього $85 тисяч.

Нагадаємо, вибух стався 22 травня близько 22:35 за місцевим часом, коли вже практично завершився виступ поп-діви Аріани Гранде.  23 особи внаслідок теракту загинули, а понад 60 було поранено.

Як повідомляв ONLINE.UA, вибух під час концерту співачки Аріани Гранде на стадіоні "Манчестер-Арена" влаштував 23-річний Салман Абеді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?