Із сім'єю Трампа під час поїздки до Європи стався ще один конфуз: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Із сім'єю Трампа під час поїздки до Європи стався ще один конфуз: з'явилися фото

Із сім'єю Трампа під час поїздки до Європи стався ще один конфуз: з'явилися фото
Джерело:  The Mirror

Іванка Трамп слідом за  першою леді США Меланією Трамп потрапила у кумедну ситуацію під час зарубіжної поїздки президента США Дональда Трампа: в одному з римських ресторанів вона прийняла фото знаменитого футболіста за зображення святого.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Mirror.

Читайте також: Як подивилася! Соцмережі веселяться з фото з Меркель і дочкою Трампа

Випадок стався у римському ресторані Le Cave Di Sant'Ignazio, куди Іванка разом із своїм чоловіком Джаредом Кушнером прийшла на обід.

Трамп серед різноманітних фото побачила на стіні зображення знаменитого футболіста римського "Лаціо" Джорджо Кінальї, який приніс команді перший в історії чемпіонський титул у сезоні-1973/74, і спитала у власника закладу: "Це який святий"?

Цікаво, що на фото Кіналью зображено під час ігрового моменту з розставленими руками та поглядом на небо. Також поряд із фотографією на стіні висить розп'яття. Тому можливо саме це навело доньку президента США на подібні думки.

"Незважаючи на те, що Кіналья був справді легендарним футболістом, одним із найулюбленіших в усій Італії, а його рекорд у 398 забитих м'ячів за кар'єру і сьогодні виглядає справді фантастично, Ватикан поки не перевів його у ранг святих", - з гумором резюмує англійське видання.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні у мережу потрапило відео, на якому зафільмовано нечемну поведінку Дональда Трампа під час церемонії фотографування на урочистому відкритті штаб-квартири НАТО у Брюсселі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?