Нардеп Бобов перерахував до бюджету мільйони несплачених податків
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардеп Бобов перерахував до бюджету мільйони несплачених податків

Нардеп Бобов перерахував до бюджету мільйони несплачених податків
Джерело:  online.ua

Народний депутат від "Відродження" Геннадій Бобов повідомив, що перерахував до державного бюджету несплачені раніше податки та опублікував відповідні квитанції.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Бобова.

Читайте також: Лозовий подав до суду на Луценка

"Сьогодні зранку пeрeрахував до дeржавного бюджeту всі кошти згідно вимог прeдставників дeржави. Я виконав свої зобов'язання в повному обсязі, хоча і нe погоджуюся з ними. Алe я дію і буду діяти виключно в рамках Закону. Пeрeконаний, що остаточну крапку в цій справі поставить суд", - написав він та надав фото квитанцій.

Нагадаємо, в рамках розслідування САП, а також Національного антикорупційного бюро стосовно несплати податків народних депутатів, генпрокурор Юрій Луценко заявив про те, що його відомство направляє до ВР подання щодо позбавлення нардепів недоторканності.

У списку генпрокурора опинились Андрій Лозовий, Євген Дейдей, а також і Бобов. Напередодні у ГПУ повідомили, що справи Лозового та Дейдея повернено на дорозслідування до САП.

Як повідомляв ONLINE.UA, генеральний прокурор Юрій Луценко розповів, що народний депутат Бобов погодився сплатити до державної казни понад 1 мільйон доларів несплачених податків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?