У Львові до кінця року обіцяють почати будівництво сміттєпереробного заводу
Категорія
Події
Дата публікації

У Львові до кінця року обіцяють почати будівництво сміттєпереробного заводу

У Львові до кінця року обіцяють почати будівництво сміттєпереробного заводу
Джерело:  zaxid.net

До кінця цього року у Львові планують завершити розробку проектної документації та розпочати перший етап будівництва сміттєпереробного заводу.

Про це заявив мер Львова Андрій Садовий, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на zaxid.net.

«Для початку хочу поінформувати вас про важливі етапи в ході реалізації проекту комплексного вирішення питання сміття у Львові, який ми здійснюємо за допомогою уряду Франції. Зокрема, після аналізу усіх можливих місць розташування нового сміттєпереробного заводу, компанія Egis опублікувала свій експертний висновок та рекомендує збудувати таке підприємство на території ТЕЦ-2 на північній околиці Львова. Ми зараз вивчаємо ці висновки та будемо ухвалювати власне рішення», - сказав Садовий.

Читайте також: Вночі під Києвом намагалися вивантажити 20 тонн львівського сміття: опубліковані фото

Він також додав, що ситуація з вивезенням сміття зі Львова продовжує залишатись критичною, а міста Львівщини не виконують умови меморандуму.

Нагадаємо, Львівська міська рада виділила першу частину коштів на виконання меморандуму про вивіз сміття зі Львова; депутати погодили виділення понад 21 млн грн містам, які погодилися приймати сміття.

Як повідомляв ONLINE.UA, Червоноград (Львівська область) став першим і поки що єдиним із 20 міст області, який погодився приймати відходи зі Львова протягом двох років згідно із меморандумом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?