Штаб АТО: з початку доби внаслідок обстрілів на Донбасі поранений один військовослужбовець
Категорія
Події
Дата публікації

Штаб АТО: з початку доби внаслідок обстрілів на Донбасі поранений один військовослужбовець

Штаб АТО: з початку доби внаслідок обстрілів на Донбасі поранений один військовослужбовець
Джерело:  online.ua

Станом на 18.00 годину 26 травня внаслідок обстрілів бойовиків на Донбасі один український військовослужбовець був поранений.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО у Facebook.

Ситуація у районі проведення АТО залишається напруженою. З початку доби бойовики 26 разів відкривали вогонь по опорних пунктах українських захисників.

Приморський напрямок. На цій ділянці лінії зіткнення в першій половині дня бойовики з мінометів калібру 120 мм декілька разів вели вогонь по українських позиціях біля селища Чермалик.
"Поблизу Павлополя противник обстрілював укріплення сил АТО з 122-мм артилерійських систем. Там же, а також біля Гнутового, ворог бив з мінометів, озброєння БМП та зенітної установки. Північніше, біля Мар'їнки, бандити застосовували міномети калібру 82 мм та гранатомети різних модифікацій", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що на підступах до Красногорівки українських воїнів обстрілював ворожий снайпер. Захисники Широкиного потрапили під обстріл з автоматичних станкових гранатометів.

Читайте також: Бойовики з танками намагаються зайняти позиції сил АТО під Красногорівкою - волонтер

Донецький напрямок. Впродовж дня бойовики найбільше обстрілювали українських воїнів, які тримають оборону в районі Луганського, що на Світлодарській дузі.

"Зокрема, бандити застосовували озброєння танку й бойових машин піхоти, гранатомети та великокаліберні кулемети. З околиць тимчасово окупованої Горлівки незаконні збройні формування били по наших позиціях біля Зайцевого з гранатометів та стрілецької зброї. У передмісті Авдіївки противник застосовував 82-мм міномети та кулемети", - повідомили у штабі АТО.

Луганський напрямок. З початку доби на цій ділянці лінії зіткнення бойовики 4 рази з автоматичних станкових гранатометів вели вогонь по українських опорних пунктах біля Новотошківського. А поблизу н.п. Донець - зі стрілецької зброї.

Як повідомляв ONLINE.UA, 25 травня бойовики так званої ДНР обстріляли Красногорівку Мар’їнського району із важких мінометів, артилерії 152-мм калібру та зенітної установки, при цьому обстріли дійшли і до житлових кварталів селища.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?