У Білій Церкві в цирку ведмідь напав на глядачів: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Білій Церкві в цирку ведмідь напав на глядачів: з'явилося відео

У Білій Церкві в цирку ведмідь напав на глядачів: з'явилося відео
Джерело:  mykyivregion.com.ua

У Білій Церкві під час вистави переїзного цирку "Circus on Ice" бурий ведмідь напав на глядачів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інформаційний портал "Моя Київщина".

Інцидент стався 25 травня. Один із очевидців повідомив, що під час виступу дика тварина звернула увагу на одного з відвідувачів вистави.

"В той момент, коли дресирувальник відволікся і послабив повідок, ведмідь накинувся на чоловіка. Він зумів відштовхнути тварину, проте ведмідь побіг на іншу сторону манежу", - пише видання.

Читайте також: У Маріуполі чоловік зазнав поранення, закриваючи собою собаку

Хоча тварина була в наморднику, вона могла завдати значних травм пазурами. Відразу розпочалася паніка, люди почали вибігати з-під куполу цирку, дехто з відвідувачів постраждав внаслідок тисняви.

Власники цирку відшкодували вартість квитків усім глядачам. Не дивлячись на інцидент, адміністрація цирку вирішила продовжити виступ, хоча бажаючих виявилося мало.

Водночас у поліції Києва повідомили, що не отримували повідомлень від громадян та медпрацівників про постраждалих. Після інформації, що з'явилася в ЗМІ, правоохоронці проводять перевірку в цирку.

Зазначається, що цирк "Circus on Ice" активно гастролює в теплу пору року по всій Київській області.

Як повідомляв ONLINE.UA, у квітні в центрі Києва в парку Шевченка пройшов мітинг проти використання в українських цирках тварин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?