Німеччина виділила ще 500 тисяч євро на інформування про небезпеку мін у зоні АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Німеччина виділила ще 500 тисяч євро на інформування про небезпеку мін у зоні АТО

Німеччина виділила ще 500 тисяч євро на інформування про небезпеку мін у зоні АТО

Федеральний уряд Німеччини виділив додатково 500 тисяч євро для інформування мирних жителів про небезпеки від мін і решток бойових засобів в зоні АТО.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт посольства ФРН в Україні.

"Федеральний уряд Німеччини, виділивши додатково 500 тисяч євро, надає сприяння проекту ЮНІСЕФ Mine-Risk-Education, який проводиться в Україні у 2017 році з метою інформування про небезпеки від мін і решток бойових засобів", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Донбасі бойовики підірвалися на власних мінах, важко поранений кадровий офіцер з Росії - розвідка

Зазначається, що у 2015 і 2016 роках Німеччина вже надала підтримку проекту ЮНІСЕФ загалом на суму 1 млн євро.

У посольстві уточнили, що роз'яснювальна кампанія проводиться мобільними командами ЮНІСЕФ у районах Донецької та Луганської областей.

Свої заходи ЮНІСЕФ узгоджує з державними органами України, зокрема з Державною службою України з надзвичайних ситуацій та Міністерством освіти і науки України.

Як повідомляв ONLINE.UA, з початку 2016 року Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ на Донбасі зафіксувала 154 випадки загибелі чи поранення цивільного населення внаслідок вибуху мін чи боєприпасів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?