У Москві поліція затримала дитину, що декламувала "Гамлета": з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві поліція затримала дитину, що декламувала "Гамлета": з'явилися фото і відео

У Москві поліція затримала дитину, що декламувала "Гамлета": з'явилися фото і відео
Джерело:  Медіазону

Поліція затримала в центрі Москви 10-річного хлопчика, що декламував "Гамлета" Вільяма Шекспіра.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Медіазону", що цитує слова батька дитини Іллі Скавронські.

Читайте також: Протести в Росії: мережу вразила їжа для затриманих, з'явилося відео

Зазначається, що хлопчик та його мачуха гуляли біля Арбата, коли він почав читати перехожим монолог Гамлета "Бути чи не бути". Жінка знаходилася в 20-25 метрах від нього, коли під'їхав наряд поліції, правоохоронці почали говорити з дитиною, а після - скручувати його.

"Він не жебракував. Він займається театральною діяльністю. Для нього ці виходи на вулицю - це боротьба з комплексами", - пояснив Скавронські.

Жінка намагалася перешкодити діям поліція, проте ті повторювали "Ви дитині ніхто, відійдіть" та лаялися, в неї порвався одяг та розбився планшет. Хлопчика одного відвезли до відділку, склали на батька протокол про невиконання батьками обов'язків по вихованню, пригрозили можливим затриманням його дружини за звинуваченням у нападі на співробітників поліції.

Зазначається, що джерела в МВС стверджують, що дитина підходила "то до однієї машини, то до іншої", і батьки змушували хлопця жебракувати.

В мережі з'явилися фото і відео з місця подій:

Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилися фото жорсткого затримання поліцією підлітка на акції проти корупції в центрі Москви: силовики конвоювали хлопця, якому на вигляд не більше 14 років, заломивши йому руки за спину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?