Доба в АТО: ворог обстріляв позиції військових 61 раз, двоє бійців зазнали поранень
Категорія
Події
Дата публікації

Доба в АТО: ворог обстріляв позиції військових 61 раз, двоє бійців зазнали поранень

Доба в АТО: ворог обстріляв позиції військових 61 раз, двоє бійців зазнали поранень
Джерело:  online.ua

За минулу добу 27 травня 2017 року в зоні АТО на Донбасі зафіксували 61 ворожий обстріл, внаслідок чого постраждали двоє українських військових.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: Бойовики з танками намагаються зайняти позиції сил АТО під Красногорівкою - волонтер

На Приморському напрямку бойовики відкривали вогонь 34 рази: з мінометів 120 мм калібру по Широкино та Чермалику, з гранатометів та стрілецької зброї по Водяному, Гнутовому, Мар'їнці, Красногорівці, Павлополю та Лебединському.

На Донецькому напрямку терористи обстрілювали позиції АТО 19 разів: по Авдіївці з мінометів 82 мм калібру, гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, по Верхньоторецькому з мінометів 82 мм, з мінометів 120 мм біля Торецького, зі стрілецької зброї та гранатометів в районі Пісків.

На Луганському напрямку зафіксували 8 обстрілів: ворог бив з озброєння БМП, різнокаліберних мінометів, гранатометів та стрілецької зброї в районі Кримського.

Як повідомляв ONLINE.UA, станом на 18.00 годину 26 травня внаслідок обстрілів бойовиків на Донбасі один український військовослужбовець був поранений.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?