Опозиція РФ підтримала блокування російських сайтів в Україні
Категорія
Світ
Дата публікації

Опозиція РФ підтримала блокування російських сайтів в Україні

Опозиція РФ підтримала блокування російських сайтів в Україні
Джерело:  Укрінформ

У Вільнюсі завершився опозиційний III Форум вільної Росії, учасники якого підтримали блокування російських соцмереж та сервісів в Україні.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

Читайте також: У Раді готують санкції для порушників блокування російських сайтів

"Дивно бачити, коли деякі так звані опозиціонери, так звані ліберали в Росії починають критикувати блокування російських соцмереж в Україні. Критикувати можна лише за те, що це не було зроблено раніше. Більш того, на мій погляд, Європі, ЄС можна було б повчитися на цьому прикладі, як боротися з кремлівською пропагандою", - підкреслив один з лідерів російської опозиції Гаррі Каспаров.

"Україна, ситуація в ній – основний аргумент для продовження санкцій проти Росії. Потрібно продовжувати (і бажано - нарощувати) постійний пресинг проти агресора", - висловився депутат Литовського Сейму Мантас Адоменас.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Петро Порошенко  ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій стосовно низки фізичних та юридичних осіб, які передбачають, зокрема, блокування доступу до соцмереж "ВКонтакте" і "Одноклассники", а також до сервісів "Яндекса" та Mail.ru.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?