Зіткнення поїздів на Хмельниччині: рятувальники розповіли про причини
Категорія
Події
Дата публікації

Зіткнення поїздів на Хмельниччині: рятувальники розповіли про причини

Зіткнення поїздів на Хмельниччині: рятувальники розповіли про причини

Зіткнення вантажного та пасажирського потягів яке сталося на залізничній станції "Нігин" у Кам'янець-Подільському районі Хмельницької області, відбулося під час маневрування.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУДСНС України у Хмельницькій області.

Читайте також: У Києві агресивні підлітки на даху електрички заблокували рух: з'явилися фото з місця подій

У потязі №139 сполученням "Київ-Кам'янець-Подільський" було 541 чоловік, серед яких 104 - діти, що їхали на екскурсію. Внаслідок зіткнення локомотив і 2 з 17 вагонів з щебнем вантажного потяга перекинулись, а локомотив пасажирського потяга разом з одним вагоном зійшли з рейок.

"В результаті аварії постраждало 6 осіб, з них 4 дітей (отримали легкі тілесні ушкодження, забої та подряпини)", - йдеться у повідомленні.

Рятувальники організували евакуацію пасажирів до колони автобусів, до довезли їх до Кам'янця-Подільського. Станом на 8:30 евакуація вже була завершена. В ДСНС опублікували нові фото з місця подій.

Як повідомляв ONLINE.UA, на Київщині 16-річного юнака вдарило електричним струмом під час катання на даху електропотяга, в результаті чого він помер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?