Антикорупційна операція в Україні: Аваков заявив про погрози з Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Антикорупційна операція в Україні: Аваков заявив про погрози з Росії

Антикорупційна операція в Україні: Аваков заявив про погрози з Росії

Після проведення антикорупційної операції в України, в рамках якої було поміщено під варту 12 колишніх посадовців Міндоходів, правоохоронцям почали загрожувати з Росії.

Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на відкритті сервісного центру в Хмельницькому, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Читайте також: Елітні авто, мільйони доларів, кілограми коштовностей: ГПУ показала, що вилучила у екс-податківців

"На сьогодні погрози отримує військовий прокурор Анатолій Матіос та співробітники прокуратури, які були задіяні в цій операції. Чиниться шалений спротив та застосовуються спроби підкупу з метою позитивного вирішення питань, пов'язаних із затриманням (екс-податківців). Навіть отримували дзвінки із Москви", - підкреслив Аваков.

Як повідомляв ONLINE.UA, загальна сума застави за результатами проведення антикорупційної спецоперації, в рамках якої було затримано 23 екс-податківців, складає 443 млн 998 тисяч гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?