У перший день Рамадану в Афганістані було вбито 50 чоловік
Категорія
Світ
Дата публікації

У перший день Рамадану в Афганістані було вбито 50 чоловік

У перший день Рамадану в Афганістані було вбито 50 чоловік
Джерело:  Reuters

В Афганістані у перший день Рамадану терорист-смертник підірвав автомобіль, в результаті чого загинуло як мінімум 14 чоловік, ще 36 осіб загинули внаслідок зіткнення бойовиків та сил безпеки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Читайте також: Внаслідок атаки бойовиків Талібану в Афганістані вбито щонайменше 20 поліцейських

На сході Хоста смертник здійснив вибух біля футбольного поля, що знаходиться поблизу з військовою базою, через що загинуло 14 осіб, ще 8 постраждали.

Крім того, в районі Кадіс у провінції Бадгис трапився напад бойовиків на сили безпеки, через що загинуло 22 повстанці, 8 цивільних та 6 солдатів. Постраждало ще 33 бойовиків та 17 мирних жителів.

Зазначимо, що Рамадан є головним постом для мусульман. У 2017 році він почався ввечері 26 травня та буде тривати до 24 червня.

Як повідомляв ONLINE.UA, 3 травня у центрі афганської столиці Кабула стався потужний вибух неподалік від американського посольства та бази НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?