Кушнер таємно контактував з послом Росії мінімум тричі - Reuters
Категорія
Світ
Дата публікації

Кушнер таємно контактував з послом Росії мінімум тричі - Reuters

Кушнер таємно контактував з послом Росії мінімум тричі - Reuters
Джерело:  Reuters

Зять президента США Дональда Трампа, головний радник Білого дома Джаред Кушнер приховав щонайменше три контакти з послом Росії в США Сергієм Кисляком.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters, що цитує діючих та колишніх чиновників США.

Читайте також: Росія і вибори в США: зять Трампа погодився "відкрити карти"

ФБР звернуло на Кушнера увагу в рамках розслідування зв'язків колишнього радника Трампа з нацбезпеки Майкла Фліна з Росією. Так, Кушнер був присутній на зустрічі Фліна з Кисляком у Трамп Тауер на початку грудня 2016 року, проте Білий дім визнав це лише в березні 2017 року.

Також відомо, що між квітнем та листопадом 2016 року Кушнер двічі мав телефонну розмову з Кисляком.

Зазначається, що приховання даних щодо зустрічі та телефонних дзвінків дозволяє припустити, що контакти зятя Трампа з послом РФ ще ширші, ніж Адміністрація президента це визнає.

У той самий час, посольство Росії в США не прокоментувало ці дані, посилаючись на те, що вони не коментують дипломатичні контакти.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що під час зустрічі з Кисляком у грудні 2016 року зять Трампа Кушнер обговорював можливість створення секретного безпечного каналу зв’язку Адміністрації президента США з Кремлем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?