Мер Дніпра Філатов бере на роботу до міськвиконкому командира дніпропетровського "Беркуту" часів Майдану
Категорія
Події
Дата публікації

Мер Дніпра Філатов бере на роботу до міськвиконкому командира дніпропетровського "Беркуту" часів Майдану

Мер Дніпра Філатов бере на роботу до міськвиконкому командира дніпропетровського "Беркуту" часів Майдану
Джерело:  online.ua

Командир колишнього спецпідрозділу МВС "Беркут" у Дніпропетровській області Андрій Ткаченко, який брав участь у подіях Майдану 2013-14 років, очолив муніципальну поліцію міськради Дніпра.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook мер міста Борис Філатов, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Експерт вважає, що "розлучення" Коломойського і дуету Філатов-Корбан могло бути політичним інсценуванням

"Я беру на роботу в міськвиконком командира дніпропетровського "Беркута" часів Майдану - Андрія Ткаченко. Тепер він, а не правосек і доброволець Кирило Харахулах, буде командувати "муніципалами". Ми живемо в складний час, яке вимагає складних рішень. І у мене є політична воля приймати такі рішення", - написав Філатов.

"Я не буду виправдовуватися. Кричати про те, що Андрій не причетний до злочинів проти мітингувальників. Що не кинув своїх підлеглих, коли начальство боягузливо побігло з Києва. Що зупинив непоправне, коли з Консерваторії снайпер почав стріляти в дніпровських "беркутів" і поранив шістьох людей. Що в 2014-му, командуючи полком ППС, організував в Дніпрі ефективну систему безпеки від диверсій і терактів. І навіть пройшов напівбожевільну люстраційний перевірку. До речі, дуже цікаво, що тепер будуть говорити місцеві "ригі" та "путіноїди", на кожному кутку лякали обивателя "приватної армією Філатова, набраної з праворадикалів і націоналістів", - додав мер міста.

 Як повідомляв ONLINE.UA, після сутичок на масових акціях 9 травня мер Дніпра Борис Філатов заявив про припинення фінансування з міського бюджету ветеранських організацій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?