Працівники СБУ затримали колишнього бойовика ДНР при спробі залишити ОРДЛО: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Працівники СБУ затримали колишнього бойовика ДНР при спробі залишити ОРДЛО: з'явилося відео

ДПСУ
Працівники СБУ затримали колишнього бойовика ДНР при спробі залишити ОРДЛО: з'явилося відео

Співробітники Державної прикордонної служби спільно із Службою безпеки України затримали на контрольному пункті в'їзду-виїзду (КПВВ) "Гнутове" на Донетчині чоловіка, який виявився колишнім бойовиком так званої ДНР.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ДСПУ.

Читайте також: Бойовики ЛНР заявили про затримання "диверсантів" СБУ

"У ході реалізації завчасно отриманої оперативної інформації щодо можливого перетинання лінії розмежування в районі проведення АТО особи, можливо, причетної до НЗФ, правоохоронці затримали цього громадянина на під’їзді до контрольного пункту в’їзду-виїзду "Гнутове", - повідомили прикордонники.

"Під час огляду особистих речей у нього виявлено військовий квиток так званої "ДНР" та довідку про участь в бойових діях на боці НЗФ (незаконного збройного формування - ред.). Також, під час проведення фільтраційних заходів виявлено, що чоловік з 2014 по 2016 роки проходив службу в одному з підрозділів незаконних збройних формувань на неконтрольованої території. Громадянин неодноразово брав участь в бойових діях та здійснював бойові виходи з метою ведення диверсійно-розвідувальної роботи. З його слів у 2016 році звільнився з лав НЗФ так званої "ДНР" за власним бажанням", - йдеться у повідомленні.

Наразі в СБУ проводять слідчі дії щодо колишнього бойовика.

Як повідомляв ONLINE.UA, співробітники СБУ перекрили потужний нелегальний канал поставок продуктів харчування та товарів першої необхідності бойовикам так званої ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?