У Туреччині сталася ще одна масштабна аварія з пасажирським автобусом: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Туреччині сталася ще одна масштабна аварія з пасажирським автобусом: з'явилися фото

У Туреччині сталася ще одна масштабна аварія з пасажирським автобусом: з'явилися фото
Джерело:  NTV Turk

У Туреччині сталася ще одна масштабна аварія за участю пасажирського автобуса: біля Анкари розбився автобусний лайнер із понад 40 пасажирами на борту: восьмеро осіб загинуло, 34 зазнали різноманітні травми.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NTV.

Читайте також: Обстріл автобусів із християнами в Єгипті: кількість жертв збільшилась до 35

ДТП сталася вранці біля Анкари у містечку Калецик: автобус, що слідував за маршрутом Кастамону - Анкара злетів у кювет та перевернувся.

Повідомляється, що 11 людей, що були доставлені у лікарню перебували у критичному стані.

Згідно із попередньою версією поліції, водій заснув за кермом. Як повідомляє видання, один із пасажирів заявив, що водій погано орієнтувався на місцевості, адже він кілька разів проїжджав необхідні повороти та повертався назад. На користь цієї версії каже той факт, що автобус виїхав на маршрут вночі.

Нагадаємо, що у травні у Туреччині сталося щонайменше три ДТП з автобусом: так, 13 травня мікроавтобус перекинувся на гірській дорозі, внаслідок чого загинуло 23 особи.

21 травня в аварію потрапив автобус, що віз людей на з'їзд партії президента Туреччинни Реджепа Ердогана: травми зазнало понад 30 осіб.

Також 18 травня у ДТП потрапив мікроавтобус з туристами, в результаті чого постраждали 18 осіб; в МЗС підтвердили інформацію про постраждалих українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?