Доба в АТО: бойовики здійснили майже півсотні обстрілів, поранено восьмеро військовослужбовців
Категорія
Події
Дата публікації

Доба в АТО: бойовики здійснили майже півсотні обстрілів, поранено восьмеро військовослужбовців

Доба в АТО: бойовики здійснили майже півсотні обстрілів, поранено восьмеро військовослужбовців
Джерело:  online.ua

Впродовж доби, 27 травня, бойовики 49 разів відкривали вогонь по підрозділах Збройних сил України, в результаті бойових дій восьмеро українських захисників зазнали поранень.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО у Facebook.

Так, на Приморському напрямку бойовики 24 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Зокрема, ввечері бойовики двічі з заборонених Мінськими домовленостями 122-мм артилерійських систем, а також мінометів калібру 82 мм обстрілювали наші опорні пункти поблизу Павлополя.

"Неподалік, в районі Широкиного, Водяного, Лебединського, Чермалика та Гнутового, противник у темну пору доби продовжував вести вогонь по українських воїнах зі стрілецької зброї та гранатометів. Північніше, з напрямку тимчасово окупованого Докучаєвська бойовики обстрілювали наші опорні пункти під Новотроїцьким з озброєння БМП та великокаліберних кулеметів. Також з гранатометів різних модифікацій обстрілювалися укріплення сил АТО на підступах до Мар'їнки", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Будні снайпера на Донбасі: з'явилося відео з передової АТО
Донецький напрямок. Бойовики двічі обстрілювали українські позиції біля Троїцького з артилерії калібру 122 мм. Застосування заборонених артилерійських систем, а саме 120-мм мінометів, було зафіксовано у передмісті Авдіївки. Там же противник бив по українських воїнах з мінометів калібру 82 мм та піхотного озброєння. Поблизу Зайцевого здійснювалися обстріли з озброєння бойових машин піхоти.

Луганський напрямок. Близько 22.00 години бойовики з мінометів калібру 120 мм обстріляли наші позиції поблизу Новозванівки та Новоолександрівки. Біля Кримського противник бив з 82-мм мінометів. Там же, а також по оборонних укріпленнях ЗС України в районі Станиці Луганської, селищ Донець та Лобачеве бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї різних калібрів та гранатометів.

Як повідомляв ONLINE.UA, 26 травня внаслідок обстрілів бойовиків на Донбасі один український військовослужбовець був поранений.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?