У Краматорську невідомі атакували офіс телеканалу: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Краматорську невідомі атакували офіс телеканалу: опубліковані фото

У Краматорську невідомі атакували офіс телеканалу: опубліковані фото
Джерело:  dotb.dn.ua

У Краматорську 26 травня невідомі молодики атакували офіс філії ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" "Донецька регіональна дирекція".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт регіонального суспільного мовника.

Камери відеоспостереження зафіксували, що до офісу підійшли двоє молодиків, один з яких розбив напівскляний блок вхідних дверей. Одразу спрацювала сигналізація, і невідомі втекли.

На місце оперативно прибула група охоронного підрозділу, що обслуговує філію, а також поліція. Розпочала роботу слідчо-оперативна група.

Читайте також: В Краматорську 7-річна дитина знайшла в школі 14 гранат: з'явилися фото
Офіс філії ПАТ "НСТУ" (телеканал "До ТеБе", радіо "Голос Донбасу") розташований у самому центрі Краматорська, за півсотні метрів від будівлі міської ради та Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

Нагадаємо, 24 серпня 2016 року невідомий стріляв у вікно ньюз-руму "До ТеБе", коли там перебувало понад 20 працівників. Ще раніше, у січні 2016 року, навпроти входу до каналу невідомий у камуфляжі залишив гранату. В обидвох випадках на місці події працювали слідчо-оперативні групи, проте до цього часу про результати розслідування інформації від правоохоронних органів не надходило.

Як повідомляв ONLINE.UA, в загальноосвітній школі Краматорська Донецької області під час складання учнями зовнішнього незалежного оцінювання помер директор школи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?