Джамала вперше прокоментувала витівку Седюка на Євробаченні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джамала вперше прокоментувала витівку Седюка на Євробаченні

Джамала вперше прокоментувала витівку Седюка на Євробаченні
Джерело:  ТСН

Українська співачка Джамала вперше прокоментувала витівку скандального пранкера Віталія Седюка, який під час її виступу у фіналі Євробачення-2017 оголив сідниці на сцені.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.

Як відомо, Седюк вибіг на сцену до Джамали і оголив сідниці. Проте співачка не розгубилася і навіть не подала вигляду, що щось сталося. Склалося враження, ніби артистка взагалі нічого не помітила.

"Я все побачила. Я вам більше скажу. Він злякався більше, що мені просто все одно. Я собі співаю свою пісню, несу свій меседж, який мені потрібно. Здається, що у нього була якась нотка, він наче не зрозумів, чому я не злякалася. Я робила свою справу. В мене прем'єра пісні. Я співаю в камеру, я роблю свою роботу", - прокоментувала інцидент співачка.

Читайте також: "Бувають чоловічі "п’яті точки" набагато ефектніші": Руслана про витівку Седюка на Євробаченні

Джамала вважає, що надто звинувачувати Седюка не варто, проте багато запитань у співачки є до охорони.

"А от що робила охорона, якої було дуже багато, що вона робила в цей момент, для мене це питання і я буду розбиратись з цим. Він мене міг штовхнути, вдарити і таке інше. От до охорони і до організаторів у мене є багато запитань. Тому що я робила свою справу, а вони – ні. Вони не захищали мене. Там була сотня охорони. Вони дали йому 30 секунд оббігти, побігти. Це дуже поганий момент, який потрібно з'ясувати, хто ж винний. А винний є. І не пранкер. Аваков казав: "Потрібно посадити…", – не треба. Не треба вішати на нього всі гріхи. Ви провтикали і ви маєте відповідати за це", - наголосила Джамала.

Як повідомляв ONLINE.UA, Дніпровський районний суд Києва призначив Седюку запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. Він має прибувати до суду за кожної вимоги суду, слідчого, слідчого відділу, прокурора та повідомляти про місце проживання. Також Седюк здасть закордонний паспорт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?