ONUKA відверто розповіла про Євробачення: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

ONUKA відверто розповіла про Євробачення: опубліковано відео

ONUKA відверто розповіла про Євробачення: опубліковано відео
Джерело:  5 канал

Солістка гурту ONUKA Наталя Жижченко відверто розповіла про своє скептичне ставлення до Євробачення та перемогу над собою.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "5 канал".

"З моїм скептичним відношенням до Євробачення виступити там з таким треком – це була перемога над самою собою і над своїм скептицизмом. Мені здається, що моя доля стоїть там, курить десь і посміхається", – сказала Жижченко.

Співачка також розповіла, що після виступу на Євробаченні їздила у Чорнобильську зону для перезавантаження.

Читайте також: Після Євробачення іноземці купують платівки ONUKA за 100 євро

На думку солістки гурту ONUKA, під час війни потрібно давати концерти, адже це підтримує моральний дух.

"Дехто каже, от у нас війна. Як давати концерти. Та їх треба давати. Тому що не буде концертів – не буде життя. І для душі нічого не буде. Просто можна одразу застрелитися, лягти і померти... Мені здається, що будь-які революційні події вони породжують вибух музичний, артистичний. Можна по історії подивитися, що всі ці події виступають каталізатором того, що з'являються нові артисти, релізи, художники і такий спалах творчості відбувається. От зараз він у нас точно відбувається. У нас дуже складний стан в країні, але люди все одно купують квитки... Аншлаги у артистів. Тобто те, що культурна революція відбулася і продовжує відбуватися, це 100%", – наголосила співачка.

Нагадаємо, ONUKA виступила у гранд-фіналі Євробачення, який відбувся у суботу, 13 травня. Колектив піднявся на сцену з оркестром НАОНІ.

Як повідомляв ONLINE.UA, після фантастичного виступу на Євробаченні-2017 Ната Жижченко зі своїм проектом ONUKA потрапила в чарти iTunes декількох країн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?