У США противник ісламу влаштував різанину, є загиблі
Категорія
Світ
Дата публікації

У США противник ісламу влаштував різанину, є загиблі

У США противник ісламу влаштував різанину, є загиблі

В американському Портланді противник ісламу зарізав двох чоловіків, що вступилися за жінок, які виглядали як мусульманки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

Інцидент стався, коли підозрюваний Джеремі Крістіан почав вигукувати релігійні і етнічні образи на адресу двох жінок у приміському поїзді. За повідомленням поліції, одна з жінок була у хіджабі.

Чоловіка затримали 26 травня і звинуватили у двох вбивствах і поранені третього чоловіка.

Читайте також: В Таджикистані відмовилися від прокремлівської акції "Безсмертний полк": іслам не дозволяє

Як повідомляють американські ЗМІ, матір однієї з дівчат розповіла, що чоловік почав ображати дівчат відразу, як побачив. Її дочка, афро-американка, була з товаришкою, одягнутої у хіджаб.

Поліція ідентифікувала загиблих як 53-річного Рікі Джона Беста і 23-річного Таліесіна Мурддіна Намкаї Мехе. За інформацією поліції, Бест помер на місці, а Мехе – у шпиталі.

Це сталося всього за кілька годин перед початком Рамадану, священного для мусульман місяця.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Афганістані у перший день Рамадану терорист-смертник підірвав автомобіль, в результаті чого загинуло як мінімум 14 чоловік, ще 36 осіб загинули внаслідок зіткнення бойовиків та сил безпеки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?